Vleesgerecht

Pasta paddenstoel

Zet deze pasta paddenstoel maar op het menu! Simpel, maar net even anders en zooo lekker. Misschien begint het je al op te vallen: ik ben écht verliefd op de Italiaanse keuken haha.

Benodigdheden

Voor twee personen

  • 200 g tagliatelle
  • 200 g paddenstoelen mix
  • 200 g spekjes
  • 150 g crème fraîche
  • 1 teen knoflook
  • 2 takjes rozemarijn
  • Parmezaanse kaas

Zo maak je het

Breng een pan met ruim water aan de kook. Zorg ervoor dat het water zo zout is als de Middellandse Zee en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak ondertussen de paddenstoelen schoon met een keukenpapier (niet met water). Snijd de paddenstoelen in plakjes en de knoflook en rozemarijn fijn. Bak de spekjes in eigen vet in een pan en voeg de knoflook toe. Wok vervolgens de paddenstoelen mee. Voeg als laatste de crème fraîche toe, wat Parmezaanse kaas en een deel van de gesneden rozemarijn. Breng de saus op smaak met wat peper en zout. Giet de pasta af en voeg toe aan de pan met saus. Leg de pasta op een bord en garneer met de overgebleven rozemarijn en Parmezaanse kaas naar smaak.

Bekijk de video waarin ik dit recept stap voor stap maak op mijn Instagram.

4.6 10 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties