Vleesgerecht

Pasta met chorizo

Eters over de vloer en inspiratie nodig voor een recept? Ga voor deze pasta met chorizo! Spaghetti met rode saus, maar dan net even wat anders. Zullen je gasten blij mee zijn en jij hoeft er niet lang voor in de keuken te staan ūü§©.

Benodigdheden

Voor twee personen

  • 250 g spaghetti
  • pot geroosterde paprika's
  • 140 g tomatenpuree
  • 1 chorizo worst
  • verse basilicum
  • verse bieslook
  • rucola
  • Manchego kaas (rasp)
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook

Extra's

  • Blender of staafmixer

Zo maak je het

Breng een pan met ruim water aan de kook. Zorg ervoor dat het water zo zout is als de Middellandse Zee en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de basilicum, bieslook en ui en pers de knoflook. Pureer vervolgens de geroosterde paprika met de basilicum, bieslook, tomatenpuree, knoflook, de helft van de ui en wat peper en zout in een blender of met een staafmixer. Ontvel de chorizo en snijd deze in blokjes. Bak de chorizo in eigen vet en voeg de rest van de ui toe. Voeg vervolgens de saus van paprika toe aan de pan. Serveer de pasta met de saus, rucola en rasp wat Manchego kaas naar smaak over het geheel. Eet smakelijk!

3.9 10 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties