Vegetarisch

Tomaten parelcouscous met halloumi

Iets lekkers met parelcouscous koken? Parelcouscous is een perfecte basis voor je gerecht en eindeloos te combineren. Probeer dit recept maar eens. Ik beloof je: het is een pareltje om te eten ;)

Benodigdheden

Voor 2 personen

  • 150 g parelcouscous
  • 225 g halloumi
  • 150 g cherrytomaatjes
  • 250 g tomatensaus
  • rucola
  • basilicum
  • handje walnoten
  • peper
  • zout

Zo maak je het

Kook de parelcouscous volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de halloumi in plakjes, hak de walnoten fijn, halveer de cherrytomaatjes en snijd de basilicum. Grill de halloumi aan beide kanten tot ze goudbruin zijn. Besprenkel de halloumi met wat peper en zout. Bak de tomaatjes kort en voeg de tomatensaus en basilicum toe zodra ze wat zachter zijn geworden. Voeg hier ook wat zout en peper aan toe. Meng de parelcouscous met de tomatensaus, cherrytomaten en de basilicum tot een geheel. Voeg de rucola toe en garneer de parelcouscous met de walnoten en de halloumi.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties