Vleesgerecht

Groene parelcouscous met spekjes

In de categorie BBQ bijgerecht: de groene parelcouscous met spekjes. Dit gerecht is perfect om een grote schaal mee te vullen en te serveren bij je eigen BBQ of mee te nemen naar die van een ander!

Benodigdheden

  • 150 g parelcouscous
  • 150 g spekjes
  • 50 g rucola
  • 1 teen knoflook
  • 1 tl garam masala
  • 10 g verse basilicum
  • 75 ml olijfolie

Extra's

  • hakmachine

Zo maak je het

Bereid de parelcouscous volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Doe de olijfolie, basilicum, 2/3 van de rucola en de knoflook in de hakmachine. Maal dit tot een olie. Bak vervolgens de spekjes in eigen vet krokant in een pan. Meng de parelcouscous wanneer deze klaar is met de olie, spekjes, garam masala en de overgebleven rucola. Breng het geheel op smaak met peper en zout.

Bekijk de video waarin ik dit recept stap voor stap maak op mijn Instagram.

4.1 10 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties