Vegetarisch

Pasta pistache

Gek op pasta pesto (en burrata)? Dan is dit recept voor jou. Geef je pesto pasta een twist met dit heerlijke pistache recept!

Benodigdheden

Voor twee personen

  • 150 g spaghetti
  • 1 burrata
  • rucola
  • balsamico crème
  • 50 g pistache noten
  • handje basilicum
  • 150 g olijfolie
  • 50 g Parmezaanse kaas
  • 2 tenen knoflook

Extra's

  • Hakmolen

Zo maak je het

Breng een pan met ruim water aan de kook. Zorg ervoor dat het water zo zout is als de Middellandse Zee en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe ondertussen de pistache, basilicum, olie, knoflook, peper, zout en Parmezaanse kaas in de hakmolen en maal totdat er pesto ontstaat. Verwarm vervolgens de pesto op laag vuur in een pan. Roer de pasta en wat rucola door de pesto. Serveer de pasta op een bord en leg de burrata hier bovenop. Drapeer als laatste stap de balsamico crème over het gerecht. Eet smakelijk!

Bekijk de video waarin ik dit recept stap voor stap maak op mijn Instagram.

4.1 15 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Denise
1 jaar geleden

En als je geen hakmolen hebt?