Visgerecht

Ceviche

Ceviche is een gerecht dat je misschien niet snel thuis zou maken en eerder in een restaurant bestelt. Dit recept kost echter weinig tijd en is daarom perfect als je voor een groter gezelschap kookt.

Benodigdheden

Voor 2 personen

  • 200 g verse zeebaarsfilet
  • 3 el verse limoensap
  • 1 chilipeper
  • ½ mango
  • 1 takje munt
  • 1 bosje salade-ui

Zo maak je het

Snijd de zeebaarsfilet in dunne plakjes en zet hem in de koelkast. Hak daarna de chilipeper en salade-ui fijn en snijd de mango in dunne plakjes. Meng het limoensap samen met de salade-ui en breng op smaak met wat peper en zout. Giet een half uur voor het serveren het limoensap over de zeebaarsfilet zodat hij kan garen. Leg de zeebaarsfilet samen met de mango op een bord en garneer met de chilipeper en wat muntblaadjes.

 

Dit recept komt uit mijn kookboek Simpel & Sexy.

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties