Visgerecht

Ceviche van verse coquille

Misschien is ceviche niet het eerste gerecht waar je aan denkt als je de keuken induikt, maar dit voorgerecht tover je zo op tafel! En nog een voordeel: je hebt er maar enkele ingrediënten voor nodig.

Benodigdheden

Voor twee personen

  • 4 verse coquilles (zeg tegen de visboer dat het voor ceviche is)
  • 1 limoen
  • ¼ rode peper
  • handje granaatappelpitjes
  • dille

Zo maak je het

Snijd de verse coquilles in dunne plakjes, marineer in limoensap, peper en zout en zet de ceviche 20 min in de koelkast. Snijd ondertussen de rode peper en dille fijn. Leg de ceviche op een bord en garneer met de rode peper, granaatappel en dille. Simpeler kan niet!

Bekijk de video waarin ik dit recept stap voor stap maak op mijn Instagram.

4 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties