Visgerecht

Garnalen met mangosalsa

Nog op zoek naar een voorgerecht voor het kerstdiner? Ga voor deze mangosalsa met garnalen! Kost jou niet zoveel tijd in de keuken en het ziet er toch heel leuk en feestelijk uit!

Benodigdheden

Voor vier personen

  • 150 g gamba's
  • 1 mango
  • ½ avocado
  • 1 limoen
  • 2 tenen knoflook
  • kwart chilipeper
  • peterselie
  • waterkers

Extra's

  • Hakmolen of staafmixer
  • Garneerring

Zo maak je het

Maak een mangosaus van een halve mango, sap van een halve limoen, de rode peper en wat peterselie. Doe de ingrediënten in de hakmolen en maal tot er een saus ontstaat. Snijd de knoflook fijn en gril de gamba’s in de knoflook in een grillpan. Snijd ondertussen de andere helft van de mango en avocado in kleine blokjes en meng met peterselie en sap van een halve limoen in een kom tot een salsa. Doe de salsa in de garneerring op een bord en druk aan met een lepel. Verwijder voorzichtig de ring van de mango avocado tartaar, leg er wat blaadjes waterkers op en eindig met de gamba’s. Drapeer de mangosaus en garneer met peterselie.

Bekijk de video waarin ik dit recept stap voor stap maak op mijn Instagram.

4.2 11 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties