Zo maak je het
Snijd de vleestomaat in plakken en pers de knoflooktenen fijn. Meng voor de saus de mayonaise samen met de ketchup. Zodra de saus mooi roze is, roer je er de uitgeperste knoflooktenen doorheen.
Snijd de broodjes door de helft en grill ze even in de pan. Leg de broodjes aan de kant en bak vervolgens 2 spiegeleieren. Bak daarna in een laag boter de hamburgers gaar. Zodra de hamburgers voor de laatste keer zijn omgedraaid om te garen, kan er een plak cheddarkaas worden opgelegd. Bak totdat de cheddar is gesmolten. Leg de burgers even aan de kant en bak vervolgens de plakken bacon knapperig.
Smeer de onderkant van het broodje in met een laagje saus. Leg de romaine-sla, mais, mini friet chips, een plak tomaat en een plak roasted ham op het broodje. Leg daarna de hamburger met gesmolten cheddar erbovenop. Vervolgens voeg je nog het spiegelei en de bacon toe met daarna nog een klodder saus. Dek het geheel af met de bovenkant van het broodje en prik er een satéprikker doorheen. Om de burger makkelijker te kunnen eten wikkel je hem in bakpapier of snijd je hem door.
Dit recept komt uit mijn kookboek Simpel & Sexy.