Maandfavorieten van februari

Iedere maand deel ik mijn favorieten met jullie. Van verzorgingsproducten tot recepten en van kleding tot podcasts, alles komt voorbij. Benieuwd naar mijn favorieten van februari?

Verzorgingsproducten

Mascara van Benefit 
De BADgal BANG! waterproof mascara van Benefit is mijn favoriete mascara van dit moment. Ik heb sowieso wel echt een waterproof mascara nodig zodat m’n wimpers rechtop blijven staan. Ik gebruikte eerder al de niet waterproof versie van deze mascara en die vond ik al fijn als tweede laag. Maar nu hebben ze dus ook een waterproof mascara en die is helemaal top.

Babor collageen 
Voor mijn huid gebruik ik het serum DOCTOR BABOR Collage Boost Infusion. Dit is wel echt een duurder product, maar voor mij werkt het heel goed. Sinds ik het gebruik, krijg ik ook complimentjes over mijn huid dat het glanst bijvoorbeeld. Het is een luxe product, maar misschien leuk om eens onder de kerstboom te vragen. Al duurt dat helaas nog wel even.

Fouroscope Fire Queen pallet  
Mijn all-time favourite pallet is ook van Benefit. In dit pallet zit een blush, een bronzer en een highlighter. Ik heb dit pallet eigenlijk altijd mee als ik op vakantie ga, maar thuis gebruik ik het ook altijd. Het is ook nog eens super licht dus perfect om mee te nemen. Al mijn favoriete producten zitten in één pallet dus hier ben ik heel blij mee. Ik raad dit pallet echt iedereen aan! Het pallet is er in drie varianten. Ik gebruik de Fire Queen, maar je kan dus ook voor een andere tint gaan als dit beter bij je past.

In mijn (kleding)kast

Bloemen servetring 
De bloemen servetringen van de H&M vind ik helemaal het einde! Ik vind het een mega eyecatcher en het maakt een simpel gedekte tafel meteen af. Ik gebruikte ze al in mijn vorige blog over tafelstyling. Hierin laat ik ook zie hoe ik de servetringen style!

Jumpsuit van JoshV 
De jumpsuit van JoshV vind ik een heel fijn pak. Het zit ook heel erg mooi. Ik draag het pak als ik lekker een middagje ga lunchen met vriendinnen, maar ook als ik naar kantoor ga. Je kan er een leuk hakje onderdoen of juist een sneaker. Ik vind het een musthave voor in iedere kledingkast. Daarom is het ook een all-time favourite voor mij. 

Tussenjas van Mango 
Nu de zon een beetje gaat schijnen, wil ik iets minder vaak mijn lange, dikke winterjas aan. Ik vind deze tussenjas van de Mango een hele goede optie. De jas is warm genoeg, maar geeft al veel meer een lentegevoel. En een mazzeltje voor jullie: de jas is nu flink afgeprijsd!

Zwarte Nubbik laarsjes 
Deze zwarte laarsjes van Nubbik heb ik echt super veel gedragen. Ik draag ze sowieso onder al mijn jurkjes. Ze lopen echt heerlijk en ze geven ook meteen een wat stoerder effect. Ik heb ze ook al in het wit aangeschaft. Inmiddels heb ik iedereen om mij heen aangestoken, want mijn vriendinnen hebben ze ook al in hun kast staan. Mega aanrader, want ze zitten gewoon echt top!

Bh’s van Wonderbra
Ik krijg heel vaak de vraag waar ik mijn bh’s vandaan heb ik die ik altijd onder jurkjes draag. Vooral omdat ik een grotere cup heb, maar een smalle taille. Ik houd dus echt van de bh’s van Wonderbra en koop ze altijd via Asos. Ze zijn ook wel wat duurder, maar ik ben van mening dat je beter een keer een goede bh kan kopen, dan steeds bh’s die het net niet zijn. De bh van Wonderbra draag ik eigenlijk altijd als ik op stap ga of jurkjes draag met een moeilijke decolleté. Dan is dit wel echt een aanrader.

Eten

Restaurant De Brass Goes
Kelvin en ik gingen vorig weekend gezellig samen naar Vlissingen toe. We zijn toen ook in Goes geweest om te shoppen en daar hebben we geluncht bij De Brass Goes. Een hele dikke aanrader. We hebben het verrassingsmenu genomen en dat was heerlijk. Het was heel culinair, de mensen waren heel lief en het is er super leuk om binnen te zitten. Dus als je daar in de buurt bent, zou ik zeker even langsgaan!

Recept – Prei stamppot van mama
Het is inmiddels lente dus ga ik weer wat minder stampot eten. Maar de afgelopen maand hebben we nog heel wat stampotjes naar binnen gewerkt. De prei stamppot van mama blijft wel echt een favoriet. Dit recept vind je ook in mijn eerste kookboek Mijn tweede liefde.

Vermaak

Podcast ‘Moordcast’
Op dit moment luister ik de podcast ‘Moordcast’ van Dionne en Henrik. De verhalen zijn super meeslepend. Ik zit veel en vaak lang in de auto. Vooral als ik op en neer naar Groningen ga. Deze podcast houdt echt mijn aandacht vast als ik lang in de auto zit. Dus behoort deze zeker tot de favorieten van februari. 

De serie ‘Inventing Anna’
Op Netflix kijken Kelvin en ik nu de serie ‘Inventing Anna’. Zij speelde ook in de serie ‘Ozark’ en toen waren we al fan van haar. Nu heeft ze een eigen serie dus dat is wel heel vet. Deze serie gaat over Anna die de elite van New York ervan overtuigde dat ze een rijke Duitse erfgename is. In de serie probeer je er achter de waarheid te komen. Het leuke hiervan is dat het gebaseerd is op een waargebeurd verhaal.

Boek ‘Rich dad Poort dad’
Ik lees nu het boek ‘Rich dad Poor dad’. Kelvin heeft dit boek in het Engels gelezen en hij was helemaal enthousiast. Ik moet toegeven dat ik hem in het Nederlands heb besteld. Het is geen wegleesboek, maar wel heel leerzaam!

 

Vorige artikel
Volgende artikel
5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties