Wishlist voor de feestdagen

Het is de decembermaand en dat staat in het teken van familie, vrienden, gezelligheid en lekker eten! Maar er komen vaak ook cadeautjes bij kijken. Zelf vind ik het altijd super lastig om te bedenken wat ik moet vragen en wat ik kan geven. Dus hierbij een kleine wishlist om jullie hopelijk wat inspiratie te geven! ❤️

Microplane Rasp

Dit klinkt niet als het meest feestelijke cadeau voor kerst, maar een kookliefhebber wordt hier toch echt wel blij van. Ook als de keukenlades helemaal vol zijn (zoals bij mij), is er echt nog wel een plekje voor deze rasp. Ik heb deze rasp van Microplane in huis en ik kan je zeggen: het is de beste rasp die er is!

Plaid

De verwarming durven we bijna niet meer aan te zetten in deze duren tijden. Een lekker warm plaid voor op de bank of in bed zal het dan ook vast goed doen als cadeau. Zoals dit mooie plaid van de H&M! Daar wil je toch meteen onder kruipen? Heerlijk warm en ook meteen een mooi item voor in het interieur. Als je het plaid cadeau wil doen, heb je trouwens een meevallertje want hij is nu afgeprijsd!

Sloffen

Als je één keer goede sloffen koopt, heb je daar jaren profijt van. Deze sloffen van Uggs zijn echt mijn favoriet. Ik draag ze dag in dag uit. En nu de koude dagen toch echt zijn aangebroken zijn warme sloffen geen overbodige luxe. Als je een wat groter budget hebt voor kerst is dit een hele fijne tip!

Boek

Ik denk dat er heel wat mensen zijn die best graag een boek willen lezen, maar er simpelweg de tijd niet voor nemen. Een boek cadeau geven klinkt misschien afgezaagd. Maar door een boek cadeau te doen zeg je eigenlijk ook dat het tijd wordt dat de ontvanger wat tijd vrij maakt voor zichzelf. Heb je meteen een mooie kerstboodschap! En als je nog een boekentip zoekt: ik heb het boek ‘Ikigai‘ net gelezen en vind het zo’n mooi boek!

Sieraden

Een sieraad cadeau doen vind ik altijd iets heel persoonlijk. Je kiest met zorg uit wat er bij iemand zou passen, waardoor een cadeautje vaak ook meer waarde krijgt. Maar het helpt de gever natuurlijk een hoop als je zelf al een sieraad op je lijstje hebt staan :). Ik vind deze oorbellen van & Other Stories bijvoorbeeld heel mooi!

NORTVI koffer

Van het merk NORTVI ben ik écht fan. Ik heb deze trolley die echt ideaal is omdat het onder andere een apart vak (aan de buitenkant!) heeft waar je je laptop in stopt. Daarnaast zijn de producten van goede kwaliteit en is het design ook nog eens mega mooi. De weekendtas heb ik ook van dit merk. En het fijne is dat je de tas over het handvat van de trolley kan schuiven. Maakt reizen een makkie!

Boob Tape

De Boob Tape van Litchy vind ik echt de uitvinding van de eeuw. Geen gedoe meer met zichtbare bh’s onder een top met een mooie decolleté of een jurkje met een open rug. Als je nog een cadeau zoekt voor je vriendin, zusje, of moeder: hier maak je een vrouw blij mee!

 

Dopper

Voor Sinterklaas kreeg ik een Dopper cadeau in deze prachtige kleur. Als je eenmaal een Dopper hebt, heb je er ook jaren plezier van! Een heerlijk praktisch cadeau dus. Nou komen Doppers ook zo’n beetje in elke kleur die je kan bedenken. Zit er vast eentje tussen waar je iemand blij mee kan maken!

Spelletjes

Ook zo gek op spelletjes? Juist nu het vroeg donker wordt, vind ik spelletjes spelen nog gezelliger. Op mijn Instagram deelde ik een tijdje geleden een video met Kelvin waarin we al onze favoriete spellen laten zien. Maar als je echt één spel wil horen: Ticket to Ride! In deze blog vind je ook nog een heleboel tips voor leuke spellen.

Sokken

Sokken voor jezelf kopen is nou niet perse het leukste om je geld aan uit te geven. Maar je kunt wel hele gezellige of lekkere warme sokken cadeau doen of juist vragen! Hoe leuk zijn deze boob print sokken van de Monki bijvoorbeeld! Of deze gebreide sokken van de Mango?

 

Autoparfum Rituals

De autoparfums van Rituals vind ik dus echt een perfect kerstcadeau. Om te vragen én om te krijgen. En het fijne is dat ze de autoparfums in veel van hun bekende geuren hebben. Weet je in ieder geval zeker dat je met de geur goed zit!

Creative Lab Amsterdam

Misschien heb je mijn laptophoes weleens voorbij zien komen. Die komt van het merk Creative Lab Amsterdam. Ik vind dit zo’n mooi merk! Kijk bijvoorbeeld eens naar de etuis en notitieboekjes in allerlei prachtige designs. Ik denk dat als je een kijkje neemt op de website, je vast wat leuks vindt om te geven of te vragen!

Geurstokjes / kaars

Hoe fijn is het als je een ruimte binnenloopt en er een heerlijke geur hangt? Geurstokjes en geurkaarsen helpen je hierbij. Ik vind dit ook echt leuk om te geven en te krijgen. Kaarsen zijn sowieso fijne sfeermakers en past ook helemaal bij kerst. Het leuke aan geur is dat je er bepaalde herinneringen mee zal associëren. Dat maakt je cadeau meteen een stuk persoonlijker! Inspiratie nodig?Ga bijvoorbeeld voor deze mooie geurstokjes van Westwing!

Kookboek

Dit lijstje is natuurlijk niet compleet zonder mijn kookboek Simpel & Sexy! Geef dit cadeau aan een echte kookliefhebber of zet het op je eigen lijstje. Naast 45 recepten, bevat het boek ook mijn favoriete cocktails en een wijngids. Perfect voor de feestdagen dus!

Vorige artikel
Volgende artikel
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties