Weer een jaartje ouder

Aankomende woensdag (20 juli) word ik alweer 26 jaar. Reden voor een feestje dus! Rond mijn verjaardag sta ik altijd even stil bij het afgelopen en het komende jaar. Wat is er allemaal gebeurt? En waar ik ben ik dankbaar voor?

Het afgelopen jaar

Het afgelopen half jaar was eigenlijk best wel ruk. Ik was gewoon ziek en dat heb ik nooit eerder zo heb gehad. Inmiddels gaat het een stuk beter gelukkig. Maar als kijk naar het half jaar daarvoor was dat heel leuk. Ik heb toen mijn Loavies collectie gelanceerd, mijn tweede kookboek geschreven en kwam mijn bikinilijn ook uit. Zoveel leuke dingen om op terug te kijken! Dus eigenlijk vergeet ik het afgelopen half jaar liever en neem ik de herinneringen van daarvoor heel graag mee.

Dankbaarheid

Het is tijd om ook maar eens even stil te zijn bij de dankbaarheid die ik voel. Ik ben zo dankbaar voor mijn lieve familie en vrienden. En natuurlijk voor mijn liefde waar ik nog steeds samen mee ben. Zij zijn er als het minder gaat, maar ook om mijn geluksmomenten mee te kunnen delen. Ik ben dankbaar voor mijn huisje in Groningen waardoor ik er nu vaker kan zijn. Maar natuurlijk ook voor ons fijne huisje in Amsterdam. En dan doe ik ook nog wat ik leuk vind!

Verjaardag vieren

Ik heb vrienden hier in Amsterdam, maar mijn familie en andere beste vrienden wonen in Groningen. Dus dat is altijd een gepuzzel wat betreft het vieren van mijn verjaardag. De zondag voor mijn verjaardag komen mijn ouders, opa, oma en broer hier in Amsterdam om het te vieren. Op mijn verjaardag zelf (woensdag 20 juli) ga ik lekker barbecuen met mijn huidige buren en oude buren die allemaal ook goede vrienden zijn. Super gezellig ook met hun kinderen. Ik ga hier niet een feestje geven of iets dergelijks, maar gewoon lekker eten met fijne mensen om mij heen. De vrijdag na mijn verjaardag ga ik naar Groningen om daar met mijn beste vriendinnetjes mijn verjaardag te vieren. Ik denk eraan om een bootje te huren en lekker te gaan varen met een groepje. Dus eigenlijk vier ik het 3 keer haha. Dat scheelt dan altijd wel weer als je op verschillende plekken woont.

Het komende jaar

Het komende levensjaar ben ik 26 en ga ik richting de 27. Ik heb altijd het gevoel dat dat een soort magische leeftijd is. Ik vind het een hele mooie leeftijd. Op werkgebied kijk ik heel erg uit naar de documentaire die uitkomt en de premiere daarvan, want dat wordt heel vet. Er zit zoveel liefde, passie en tijd in en ik kan niet wachten om het met jullie te delen! Als ik denk aan vorig jaar wat ik had verwacht voor dit jaar, was het allemaal niet te voorspellen. De documentaire is op korte termijn dus dat durf ik wel te zeggen. Maar het leven loopt altijd anders dan gepland. Ik zie wel wat er allemaal op mijn pad komt!

Sowieso is alles best wel snel gegaan allemaal. Ik besteed nu wel meer aandacht aan het dicht bij mezelf blijven. Veel mensen gaan toch wel een beetje aan je duwen en trekken en op den duur raak je je eigen identiteit hierdoor een beetje kwijt. Voor het komende jaar wil ik er wel echt voor gaan staan om te doen waar ik zin in heb en wat ik leuk en mooi vind. Dus eigenlijk om gewoon iets meer bij mezelf blijven. 💜

 

Vorige artikel
Volgende artikel
5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties