Maandfavorieten van juni

Iedere maand deel ik mijn favorieten met jullie. Van kleding tot eetplekjes, alles komt voorbij. Benieuwd naar mijn favorieten van juni?

Home

Vloerkleed
Ik vind mijn kantoor zo’n fijne plek. De kleuren, de materialen, de meubels. Maar waar ik echt gek op ben is het vloerkleed dat in mijn kantoor ligt. Deze kocht ik bij Westwing en is van super mooie kwaliteit!

Favoriete kopje
Het is dat mijn keukenkastjes echt vol zijn, maar anders zou ik het liefst elke dag nieuw servies kopen. Van borden tot serveerschalen en van wijnglazen tot kopjes. Afgelopen maand kocht ik dit super mooie keramieken kopje bij de H&M in het donker groen. Het kopje is ook verkrijgbaar in het beige!

In mijn (kleding)kast

Het is het begin van de zomer en dat betekend dat zo’n beetje elke winkel sale heeft. Vooral kleding voor de herfst en winter zijn nu een stuk goedkoper! Tip: investeer nu in goede kwaliteit kleding als truien. Mijn online winkelwagentjes zijn weer aardig gevuld. Ook met items die nu te dragen zijn! Daarom hierbij een aantal van mijn favorieten die in de sale zijn:

  1. Blauwe top met side split van COS
  2. Lichtgroene trenchcoat van COS
  3. Broderie top van Fabiënne Chapot
  4. Hoge sneakers van Nubbik

Eten

Escobar in Amsterdam
Al eerder schreef ik over Escobar in mijn blog over hotspots van Amsterdam en ook in mijn Guide op Instagram. Escobar vind je middenin de Pijp in Amsterdam en staat vooral bekend om de tapas. Maar het is eigenlijk ook een Spaans restaurant met een uitgebreide menukaart. Je kan hier heel gezellig borrelen met vrienden, maar ook voor een date night zit je hier goed!

Fiskebar in Antwerpen
Vorig weekend ben ik met Kelvin naar Antwerpen geweest. Van ons lieve management kregen wij voor ons 10-jarig jubileum een overnachting in Antwerpen + kaartjes voor Cirque du Soleil cadeau. Het thema van ons feestje was ook circus dus dit cadeau was super leuk bedacht! In Antwerpen hebben we onder andere bij Fiskebar gegeten. Dit is een heerlijk visrestaurant met verse en ecologische producten. Naast super goed eten is het interieur ook heel mooi gestyled!

Boeken

De afgelopen maand deelde ik op mijn Instagram een persoonlijk verhaal. Soms moet je even door de APK heen en even uit een situatie stappen om er daarna weer fris in te kunnen stappen. Begin dit jaar belandde ik in het buitenland in een ziekenhuis. Ik dacht dat ik de situatie wel onder controle had, maar mijn lichaam dacht daar anders over. Het werd tijd om de controle los te laten en door de APK te gaan met mijn lichaam en koppie. Met de juiste hulp ben ik al een heel eind gekomen.

Onderstaande twee boeken helpen mij enorm! Het zijn beide praktische boeken met tips en oefeningen. Daarnaast vind ik veel herkenning in de boeken, wat mij heel erg helpt om dingen te begrijpen.

  • ACT in Balans
  • Werkboek hyperventilatie, angst en paniek
Vorige artikel
Volgende artikel
5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties