Vegetarisch gerecht

Kaasstengels

Hoewel je er eigenlijk altijd teveel eet, mag de kaasstengel toch niet ontbreken op een goede borrelavond. Zorg dat je er genoeg maakt, dan is de avond van succes verzekerd. Dit recept is voor 32 kaasstengels.

Benodigdheden

Voor 32 stengels

  • 16 plakken bladerdeeg
  • 4 eieren
  • geraspte kaas
  • 2 el rozemarijn

Extra's

  • Oven
  • Bakpapier

Zo maak je het

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd een plak bladerdeeg in 6 stroken en smeer de stroken in met ei. Vlecht daarna 3 stroken tot een stengel en herhaal deze stap totdat het bladerdeeg op is. Leg de stengels op bakpapier op een bakplaat en bestrooi ze met geraspte kaas en wat rozemarijn. Bak de stengels ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven.

 

Dit recept komt uit mijn kookboek Mijn tweede liefde.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties