Vleesgerecht

Crostini’s met biefstuk

Dit recept is voor de echte Bourgondiërs (zoals ik). Als voorgerecht of bijgerecht is succes gegarandeerd met deze crostini's met biefstuk. Ook lekker als je 's avonds uit wilt pakken bij een borrel!

Benodigdheden

  • ciabatta
  • ossenhaas
  • knoflook
  • peterselie
  • kiemgroenten
  • extra vierge olijfolie
  • Japanse mayo
  • zwart sesamzaad

Zo maak je het

Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers de knoflook en snijd de peterselie fijn. Meng in een kommetje de olijfolie met de knoflook en peterselie. Snijd de ciabatta in gelijke plakjes. Besmeer vervolgens beide kanten van elk plakje met de olie en rooster 15 min in de oven. Bak ondertussen in een pan de ossenhaas met wat zout en peper. Snijd de ossenhaas in plakjes wanneer deze gaar is. Haal de crostini’s uit de oven en beleg ze met de ossenhaas. Garneer met Japanse mayo en waterkers en top af met wat zwart sesamzaad. 

Bekijk de video waarin ik dit recept stap voor stap maak op mijn Instagram.

4.5 4 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johannes
1 jaar geleden

Een heerlijk gerecht

Jasper
11 maanden geleden

Alleen al de crostini’s zijn heerlijk. Het vlees met de Japanse mayonaise ook daar hoeft niks bij