Moederdag Gift Guide

Dit is je reminder dat moederdag alweer bijna voor de deur staat. Op zondag 8 mei is het weer tijd om je moeder/oma/partner even extra in het zonnetje te zetten. Heb je nog geen idee wat je kan geven? Haal je inspiratie uit deze Moederdag Gift Guide!

Voor de moeders die alles al hebben

Ik vind het heerlijk om 1-op-1 tijd met mijn moeder door te brengen. Daar kunnen we samen heel erg van genieten. In plaats van een tastbaar cadeautje, kan je ook een herinnering cadeau doen. Denk bijvoorbeeld aan een lunch of (zelf georganiseerde) high tea, een filmavondje of een bezoekje aan een pluktuin. Bij een pluktuin pluk je voor een x bedrag zelf een bosje bloemen bij elkaar. Vaak kan je er ook nog gezellig een taartje eten.

Voor de kookfanaten

Staat jouw moeder graag in de keuken? Geef haar dan een kookboek voor moederdag! En laat ik nou toevallig twee kookboeken hebben geschreven: Mijn tweede liefde en Simpel & Sexy. Kan je ze meteen af en toe zelf gebruiken :). Maar ook een koffiekopje speciaal voor haar, een mooie borrelplank of een samengesteld pakketje met haar favorieten eten/drinken gaan het vast goed doen!

Voor de wat chaotische moeders

Voor alle moeders die meer dan eens hun telefoon kwijt zijn, is een telefoonhoesje met koord ideaal. Zo heeft ze meteen haar handen vrij, maar de telefoon toch bij de hand. Nu de lente is aangebroken en de jurkjes en rokjes weer uit de kast worden getrokken, duikt ook het ik-heb-geen-zakken-probleem weer op. Met dit cadeautje sla je twee vliegen in één klap. Kijk eens bij Shop Atelje voor mooie basics, maar ook voor hele gezellige koorden.

Voor de wijnliefhebbers

Als echte wijnliefhebber, kan deze natuurlijk niet ontbreken op het lijstje. Bij ikpakjein hebben ze geweldige cadeautjes (succes gegarandeerd). Zo ook een fles wijn met de tekst ‘ik denk dat wij samen heel goed wijn kunnen drinken’ en een kaartje voor moederdag. Op de website vind je zowel rode als witte wijn. Ze verpakken het ook nog eens op een hele leuke manier. Ik zeg niets meer aan doen!

Bron: www.ikpakjein.nl

Voor de moeders die wel wat me-time verdienen

Misschien wat cliché, maar wel altijd goed: verzorgingsproducten. Ik kan me niet voorstellen dat er een moeder niet zit te wachten op haar favoriete parfum, iets lekkers voor onder de douche of een make-up product. Hieronder vind je een aantal tips:

  • Libre van Yves Saint Laurent is een heerlijke, vrouwelijke parfum.
  • Over de Collistar Magic Drops schreef ik al eerder in een blog. Doordat je deze zelfbruiner door je dagcrème kan mengen, is het gebruik heel gemakkelijk. Geen vlekken en geen vervelende geur.
  • De Tangle Teezer Compact Styler is de perfecte borstel voor klitten. Deze versie is het vanwege het design en formaat ideaal voor onderweg. De borstel past makkelijk in een handtas!

Ici Paris heeft op heel veel producten nu korting voor moederdag. Mooi meegenomen dus! Haal meer inspiratie uit mijn blogs met de maandfavorieten. Daarin laat ik ook altijd mijn favoriete verzorgingsproducten zien.

Voor de bloemenliefhebbers

Wie wordt er nou niet blij van een bosje bloemen? Als je een bosje bloemen misschien wat simpel vindt, kan je hier een creatieve draai aangeven. Heb je bijvoorbeeld broers en/of zussen? Geef dan een bloemenabonnement cadeau! En niet zo eentje via internet, maar een schema waarin iedere week iemand aan de beurt is om bloemen te geven. Ook leuk om je oma cadeau te geven met alle kleinkinderen! Kan je meteen even theeleuten en bijkletsen.

 

Vorige artikel
Volgende artikel
5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties