Maandfavorieten van april

Iedere maand deel ik mijn favorieten met jullie. Van verzorgingsproducten tot recepten en van kleding tot podcasts, alles komt voorbij. Benieuwd naar mijn favorieten van april?

Verzorgingsproducten

Anastasia Highlighter
Hoewel ik in de winter voornamelijk poeders gebruik, gebruik ik de zomer liever liquid producten. Als het warm wordt, werken deze producten voor mij een stuk beter. De highlighter van Anastasia is daarom nu favoriet. Het geeft een mooie subtiele glans en blijft goed zitten.

In mijn (kleding)kast

Calvin Klein Laarzen
Deze zwarte laarzen van Calvin Klein heb ik last minute gekocht voor Coachella. Ik was op zoek naar goede, écht hoge, zwarte laarzen. Deze laarzen vond ik in de sale. Ik heb er drie dagen op kunnen festivallen zonder ze in te hebben gelopen. Als dat geen goede test was, weet ik het ook niet meer :).

Zwart tasje van H&M
Ook dit tasje van de H&M heb ik alleen maar gedragen op Coachella. Mijn spullen pasten er goed in en het tasje is ook nog eens verstelbaar. Zo hing het tasje niet te laag. Daarnaast vind ik het zonde om mijn goede leren tasje mee te nemen naar een festival. Het festivalseizoen is weer begonnen dus dit tasje is dan zeker een aanrader!

Gilletje van Just Female
Dit gilletje gooi ik echt overal overheen: over een jurkje, een blouseje, een truitje. Het maakt mijn outfits echt af.  Voor mij heeft dit gilletje ook precies de goede lengte zodat het ook nog wat voor mijn figuur doet. Win-win dus!

Eten

Indochine New York
Het ligt niet bepaald om de hoek, maar mocht je in New York zijn dan is Indochine echt een aanrader. Er hangt een hele leuke sfeer in het restaurant. Ik koos voor de ‘Fluke carpaccio’ en die was echt heerlijk. Dit restaurant behoort zeker tot mijn favorieten van april.

Vermaak

Love Island Australia
In het vliegtuig en tijdens mijn vakantie heb ik Love Island Australia volledig gebingewatched. Je merkt in dit seizoen wel dat het tijdens de corona periode is opgenomen, maar het is alsnog heerlijk vermaak. Op Videoland vind je alle afleveringen!

Blondjes beleggen beter
Ik moet ook een beetje aan mijn toekomst denken. Als eigen ondernemer bouw je niet zomaar een pensioen op. Een vriendinnetje van mij las dit boek en toen ben ik er ook in begonnen. Inmiddels ben ik bij het stappenplan aangekomen. Hier moet ik wel echt voor gaan zitten en de tijd voor nemen, maar tot nu toe vind ik het heel interessant!

Vorige artikel
Volgende artikel
5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties