“Mijn go-to kerstoutfit komt vaak neer op een little black dress”

Het is december, dus dat betekent dat de maand van lekker eten, cadeautjes en kerstoutfits weer is aangebroken. Bijna iedereen herkent de stress wel. Wie geef ik welk cadeautje? Welke gerechten tover ik dit jaar weer op tafel? In welke outfits ga ik de show stelen? Bij deze laatste vraag hoop ik je door middel van deze blog een helpende hand te bieden.

Kerstroutine

Ik vind de kerstdagen echt heerlijk. Gezellig met de hele familie eten en spelletjes doen, ik geniet er ieder jaar weer van. Kelvin en ik zijn Kerstavond vaak met z’n tweetjes of soms komen er vrienden langs. Bij ons is het vaste prik dat we Eerste Kerstdag naar mijn moeders kant van de familie gaan. Schalen met eten en liters drank staan dan klaar bij opa en oma, omdat we eigenlijk altijd gourmetten met z’n allen. We zijn dan met een stuk of dertig man, want al mijn neven en nichten komen ook. Tweede Kerstdag breng ik door met mijn schoonfamilie, waar we wederom lekker eten, vaak ook gourmetten, met elkaar. 

Mijn go-to kerstoutfit

Gourmetten is natuurlijk onwijs lekker en makkelijk om met een grote groep te doen, maar daarna stink je een uur in de wind. Je haar, je kleren en zelfs je huid ruikt naar gourmet. Het is daarom vrij noodzakelijk om meer dan één kerstoutfit klaar te hebben liggen, of je moet als een malle gaan wassen. Ik moet toegeven dat ik vaker naar zwart neig dan naar kleur, dus mijn go-to kerstoutfit komt vaak neer op een little black dress. Of ik ga voor iets met glitters, want dan zit je met de feestdagen sowieso goed. Een glitter flared pants met een mooi zwart colletje is top, maar een glitterjurkje doet het ook altijd goed. 

Ik kleedde me vroeger nog wel eens anders naar verschillende gelegenheden. Als ik naar m’n schoonfamilie ging, droeg ik bijvoorbeeld liever geen decolleté of een te strak jurkje, maar in de loop der jaren heb ik dat losgelaten. Ik kom daar nu al tien jaar over de vloer, dus ze weten onderhand echt wel hoe ik ben. 

Kerst-items uit mijn collectie

Ik heb dit jaar een aantal items uit mijn collectie in samenwerking met Loavies die als potentiële outfit door kunnen. Het bronzen paillettenjurkje is natuurlijk ideaal voor een kerstoutfit. Draag er zwarte hakken of laarzen en een panty onder en je bent ready to go! Maar ook het zilveren glitterjurkje met v-hals en lange mouwen is een echt feest-item. Ten slotte mag het zwarte bodycon jurkje niet ontbreken. Het voordeel aan dit jurkje is dat je deze zo sexy kan maken als je zelf wil door de rits aan de voorkant. En als ik geen zin heb in een jurkje is een glitter flared pants met een mooie top dus zeker een goede optie. Ik weet nog niet helemaal zeker voor welke outfits ik ga dit jaar, maar ik hoop jou alvast wat inspiratie te hebben gegeven!  

                                                  

Vorige artikel
Volgende artikel
5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties