What’s in my bag: office

In de beginjaren van YouTube waren 'What's in my bag?' video's mega populair. Ik vond het altijd heerlijk om te zien welke spullen andere mensen met zich mee sjouwden. Tijd om deze oude trend weer nieuw leven in te blazen. In de eerste editie: the office bag.

What’s in my office bag

 1. Laptop + laptop hoes van Creative Lab Amsterdam
  Mijn laptop mag natuurlijk niet ontbreken op een werkdag. Deze neem ik mee in een super leuke laptop hoes van Creative Lab Amsterdam. Ik ben echt verliefd op het printje! Naast dat het mooi is, is het ook gewoon praktisch en beschermt het mijn laptop. Op de hoes zit ook nog een handig extra vakje waarin ik papieren bewaar.
 2. Mascha Planner
  Ik ben dus gek op papieren planners. Heel fijn om een boekje te hebben waarin ik alles kan opschrijven. Van mijn agenda tot boodschappenlijstje tot dingen die ik niet moet vergeten. Door deze planner heb ik alles in één overzicht. Ik gebruik de Mascha Planner dagelijks en dit is ook al mijn tweede. Je kan de planner helemaal invullen naar hoe je het zelf wilt.
 3. Hema Notitieboek
  Aan het begin van een werkdag maak ik altijd een lijstje met dingen die ik die dag moet doen. Ik vind dat altijd heel fijn en overzichtelijk werken. En dingen kunnen afstrepen als je ze gedaan hebt is ook gewoon een lekker gevoel. Het zal je verbazen hoe vaak je op een dag een notitieboekje erbij pakt, zoals voor aantekeningen bij een meeting. Mijn boekje is van de Hema. Dat blijven in mijn ogen toch de fijnste en ze hebben altijd gezellige designs voor een lage prijs.
 4. Pasjes houder Fabiënne Chapot
  Mijn pasjes houder is van Fabiënne Chapot. Hij is klein genoeg om overal in te passen, maar ook groot genoeg om alles in mee te nemen wat ik nodig heb. Deze heb ik al een tijdje, maar ben ik nog steeds heel blij mee. De kwaliteit is top!
 5. Mac Lippenstift
  De lippenstift die vaak in mijn tas te vinden is, is de 203 crème cup van Mac. Ik vind dit een hele mooie en zachte kleur. Het geeft net even wat extra’s, maar het valt niet meteen heel erg op. Daarom kan ik het zowel op kantoor als naar een afspraak dragen. En als je ’s ochtends lippenstift op doet, moet je dit wel bij kunnen werken natuurlijk.
 6. AirPods met hoesje van Burga
  Mijn oortjes heb ik ook altijd bij me voor bel afspraken / online meetings. Vaak ook voor als ik onderweg ben naar een meeting zodat ik in de auto belletjes kan plegen. Ik heb AirPods en die zitten in een heel gezellig hoesje van Burga. Zo zien ze er leuk uit en hebben ze net wat extra bescherming. Handig voor iemand die spullen in haar tas gooit.
 7. Beeldscherm bril Kapten & Son
  Omdat ik op een werkdag best wel wat achter m’n laptop kan zitten, heb ik een beeldscherm bril. Dit beschermt mijn ogen namelijk tegen het blauwe licht en de stralingen van het scherm. Mijn bril is van Kapten & Son en het model heet Marais Shine Large. De bril is lekker licht waardoor het geen probleem is om hem de hele dag op te houden.
 8. Zonnebril Gucci
  Deze zonnebril van Gucci kocht ik in een winkeltje in Zeeland. Hier krijg ik ook altijd super veel vragen over. Vooral over welk model het is. Ik had zelf alleen geen idee meer totdat ik een mailtje van iemand kreeg die het helemaal heeft uitgezocht (heel fijn). Dus voor iedereen die op zoek in naar de bril hierbij een linkje. Het model heet: gg0034sn-001-54.

Vorige artikel
Volgende artikel
5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties