Vrouwmibo de podcast

Waarschijnlijk heb je het wel ergens op mijn kanalen voorbij zien komen: Vrouwmibo de podcast is live! Met mijn vriendinnetjes Iris Enthoven en Sophie Milzink heb ik een eigen podcast! Benieuwd waarover?

Hoe het begon

Samen met mijn vriendinnetjes Iris en Sophie zijn we de podcast ‘Vrouwmibo’ begonnen. Het idee ontstond eigenlijk toen onze vriendjes vroegen of we geen podcast moesten beginnen omdat we altijd de oren van hun kop af kletsten. Zoals jullie misschien wel weten luister ik zelf veel naar podcasts. Vooral om de reistijd van Amsterdam naar Groningen en weer terug te vullen. En nu heb ik gewoon mijn eigen podcast en ook nog eens met twee vriendinnen! Ik vind het mega leuk.

Werken met vriendinnen

Iris, Sophie en ik hebben elkaar leren kennen door ons werk. Inmiddels zijn we ook hele goede vriendinnetjes geworden. Soof en ik zijn zelfs buren. Om zo als vriendinnen samen te kunnen werken is zo leuk en bijzonder. Het opnemen van de podcast voelt ook echt als kletsen met elkaar. We bespreken de week, delen onze ongefilterde mening en ongegeneerde verhalen in de podcast. Zie het als een vrijdagmiddagborrel met ons!

Vrouwmibo de podcast

Iedere vrijdag om 14.00 uur komt er een nieuwe podcast online. Deze kan je luisteren via Spotify. Daarnaast zijn we ook lekker actief op onze Instagram pagina. Super leuk als je ons volgt! Laat het vooral weten in de reacties hieronder als je naar de Vrouwmibo hebt geluisterd. Dat vind ik altijd heel leuk om te lezen! Maar naast dat ik het allemaal heel leuk vind, blijft het ook spannend. Het is toch de eerste keer dat ik een podcast maak. Dus wees vooral niet te hard haha ūüíú.

Vorige artikel
4.3 9 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties