Maandfavorieten van juli

Iedere maand deel ik mijn favorieten met jullie. Van kleding tot eetplekjes, alles komt voorbij. Benieuwd naar mijn favorieten van juli?

Home

Arket bloemen bord 
Deze borden van Arket kreeg ik voorgesteld als advertentie op Facebook. Het is een super mooie servies lijn van bloemen. Misschien niet als je alledaagse servies, maar je kan hier heel leuk een lente / zomer tafel mee dekken! Het maakt je tafel in ieder geval meteen af.

&Klevering citroen bord
Voor mijn verjaardag heb ik super mooie karaffen en borden gekregen van het merk &Klevering. Zo ook dit citroen bord! You hate it or you love it, maar ik ben echt helemaal verliefd op deze lijn. Ik heb ze dus in de citroen en sinaasappel versie. Ik heb ze ook echt meteen gebruikt tijdens de barbecue met mijn vrienden.

H&M Keramieken bord
En dan ook nog een goede budget tip: de H&M heeft weer een hele mooie nieuwe collectie. Kijk bijvoorbeeld naar dit keramieken bord dat super mooi geglazuurd is! Het leuke is dat je hier weer een mooi servies van bij elkaar kan sparen. De lijn bestaat onder andere uit borden, mokken en schalen. Deze lijn is clean en modern. Weer even wat anders dan de lijn van &Klevering.

In mijn (kleding)kast

Zwarte Havaianas
Toen ik een half jaar op Aruba woonde, heb ik echt alleen maar op Havaianas gelopen. Ze zitten heel comfortabel en ook na veel dragen, blijven ze nog goed. Ik draag ze sowieso elk jaar en heb ook echt 3 paar: een basic zwarte, één met een glitter bandje en nog eentje in een gezellig kleurtje. Ik vind dit echt de perfecte basic die iedereen wel zou moeten hebben.

Jurk Mango 
Afgelopen maand was deze jurk van de Mango favoriet. Ik vind de print echt geweldig en hij valt ook heel mooi. Als je de jurk iets te truttig vindt, is er ook een short en een blouse van in dezelfde print!

Party top
Misschien heb je Gina Tricot weleens voorbij zien komen met samenwerkingen, maar dit merkje heb ik zelf ontdekt (en is dus geen samenwerking). Ik was op zoek naar een uitgaanstopje, en hier hebben ze dus echt de perfecte. Zoals deze super mooie blauwe top! Ze hebben dit model ook nog in andere kleuren, maar ik ben juist fan van dit mooie kleurtje. Gooi er een mooie (zwarte) jeans of rokje onder en je bent klaar.

Eten

Club Zand in Castricum
Bij deze strandtent in Castricum ben ik geweest met twee vrienden. Je kan hier heerlijk zitten aan het strand en het eten is ook super goed. Ondanks dat het die dag heel warm en dus vol op het strand was, was de bediening super snel. Tijdens het lunchen kwam ik erachter dat ik de fotoshoot met mijn vriendinnen voor mijn laatste kookboek daar ook heb gedaan. Super leuk!

De Marathonweg in Amsterdam
Ook at ik afgelopen maand bij De Marathonweg in Amsterdam. Hier hadden Kelvin en ik een etentje met onze managers. We zaten op het terras wat echt top was. De sfeer en het eten waren super goed, dus zeker een aanrader als je in de buurt bent!

Vermaak

Podcast: In de ban van Sektes
Ik ben dus zo iemand die als er op tv iets voorbij komt over een sekte ik het meteen gaat opzoeken. Google gaat open en dan ga ik op onderzoek uit haha. Ik kwam hierdoor de podcast ‘In de ban van Sektes’ tegen. Het is een vrij nieuwe podcast waarin eigenlijk allerlei sektes over de hele wereld worden besproken. Ik vind dat dus super interessant.

Podcast: De onbekende kinderen
Afgelopen jaar ben ik weer een keer bij Kamp Westerbork geweest. Ik vind het heel belangrijk om me te verdiepen in de Tweede Wereldoorlog en wat er allemaal is gebeurd. Zo kwam ik ook bij de podcast ‘De onbekende kinderen’ uit. Dit gaat over kinderen die eigenlijk de dans zijn ontsprongen en verschillende kampen hebben overleefd. Twee heftige podcasts, maar wel echt aanraders. Bij beide word je helemaal in de verhalen opgezogen.

Boek: De Kracht van Keuze – Kelly Weekers
Dit boek kreeg ik van Kelly en is eigenlijk voor iedereen die wel wat meer positieve energie zou kunnen gebruiken. Het gaat vooral over in je eigen kracht staan. Normaal zijn dit best beladen onderwerpen, maar dit boek leest super makkelijk weg! Ik zou dit boek iedereen aanraden.

Boek: Het meisje dat twee kampen overleefde – Heather Morris
Dit boek kocht ik toen ik in Westerbork was en staat dus in lijn met de podcast ‘De onbekende kinderen’ waar ik al over vertelde. Het boek is gebaseerd op een waargebeurd levensverhaal en is een roman over hoop en liefde. De titel zegt eigenlijk al genoeg over waar het verhaal over gaat. Ik vond het een super interessant en mooi boek om te lezen.

 

Vorige artikel
Volgende artikel
5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties