Vaderdag Gift Guide

Moederdag is weer achter de rug, dus is het bijna tijd voor Vaderdag (zondag 19 juni). Ik blijf cadeautjes bedenken voor mannen toch echt moeilijker vinden dan voor vrouwen. Voor iedereen die hier ook moeite mee heeft: voilà een Vaderdag Gift Guide!

Happy Socks

Sokken geven klinkt misschien saai, maar Happy Socks zijn heel gezellig. Ze hebben sokken in zo’n beetje elke kleur en print die je maar kan bedenken. Er zijn zelfs sokken met prints voor Vaderdag. Je kan de sokken zo gek krijgen als je wilt dus ook als je een cadeau met een knipoog wilt geven zit je hiermee goed!

Rituals Homme Collection

Rituals heeft een nieuwe lijn ontwikkeld speciaal voor mannen. Hadden ze natuurlijk al, maar deze lijn is wat uitgebreider: van baardolie tot aftershave gel. Maar ook heel wat producten voor gezichtsverzorging vallen onder de Rituals Homme Collection. Leuk voor als je wat anders zoekt dan de foaming shower gel van Rituals.

Bron: www.rituals.com

Een herinnering cadeau

Misschien wordt jouw vader wel heel blij van een herinnering als cadeau. Op Vaderdag is er altijd Oldtimerdag in Batavia Stad, Lelystad. Dan staat het daar helemaal vol met oude auto’s (vinden de meeste vaders wel leuk). Maar je kan je vader bijvoorbeeld ook meenemen voor een lunch of samen uiteten gaan. Of plan een gezellig filmavondje in de bioscoop!

Wijn(glas)

Wijn gaat er bij de meeste vaders wel in. Ga eens langs een wijnboer en laat je adviseren over wat nou écht een goede wijn is. Moet je natuurlijk wel aangeven welk soort wijn dat je vader graag drinkt (of even achterhalen). Je zou er eventueel ook nog een of meerdere wijnglazen bij kunnen doen. Ik zelf ben bijvoorbeeld fan van deze glazen van de H&M. Stoer maar toch ook classy en net even anders. Heb je meteen een leuk pakketje! En als je vader toch liever bier of een ander drankje drinkt, kan je de wijn natuurlijk hierdoor vervangen.

Bron: www.hm.com

Om te dragen

Loopt je vader al jaren met dezelfde zonnebril of hetzelfde petje? Dit is je kans om het in te wisselen voor een nieuwe variant! Dit petje van de Mango kan je personaliseren met een icoon of met twee letters. Je kan hier bijvoorbeeld de initialen van je vader op zetten, of misschien wel die van jezelf. Of ga voor een leuke armband of zonnebril. Keuze genoeg. Maar mocht je inspiratie nodig hebben, bij deze!

Boek

De zomer(vakantie) staat weer voor de deur dus tijd om een boek te lezen moet er wel komen. Veel boekenwinkels hebben inmiddels al een lijstje gemaakt met boeken voor Vaderdag. Die zou ik zeker even bekijken als je nog niet weet welk boek je moet kiezen. Je kan natuurlijk ook altijd nog voor een kookboek of reisboek gaan als je niet weet welk genre je vader leest of hij daar meer van houdt.

Voor in de tuin

Als je een folder openslaat voor Vaderdag staan hier meestal BBQ accessoires in. Altijd goed als je vader die wenst, maar als je het al eens hebt gegeven is het tijd voor een ander cadeau. Om in de buitensferen te blijven is een vuurkorf misschien een idee. Een beetje vuurtjes maken vindt je vader vast leuk, want het blijft toch een man. Een vuurkorf kan je gewoon online bestellen bij bijvoorbeeld Westwing, maar je vindt ze ook in het tuincentrum. Als je vader meer van natuur houdt, denk dan aan een vogelhuisje of vogelbadje. Als je dan toch op pad moet, denk ik dat dit een rondje door het tuincentrum wordt.

Bron: www.westwingnow.nl

 

 

Vorige artikel
Volgende artikel
5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties