Vegetarisch

Toast met roerei

Maak van je ontbijt of lunch een feestje met deze heerlijke variant op toast met roerei!

Benodigdheden

Voor twee broodjes

  • 2 sneetjes zuurdesembrood
  • 3 eieren
  • feta
  • bosui
  • roomboter
  • rozen harissa
  • 2 tl sambal (naar smaak)
  • olijfolie
  • peper en zout

Zo maak je het

Rooster het brood in een broodrooster of besprenkel het brood met olijfolie en rooster dit 10 min in de oven op 220 graden. Laat de roomboter smelten in de pan. Kluts ondertussen de eieren in een maatbeker en meng dit met een beetje sambal. Bak vervolgens de eieren zachtjes in de pan met roomboter en maak op smaak met zout en peper. Snijd de bosui in ringetjes. Besmeer daarna het brood met de rozen harissa, leg hier de roerei op, kruimel wat feta er overheen en garneer met de bosui. Eet smakelijk! 

Bekijk de video waarin ik dit recept stap voor stap maak op mijn Instagram.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties