Zo maak je het
Snijd de sjalot en knoflook fijn. Voeg in de hakmachine de spinazie, kookroom, basilicum, peterselie en rode peper toe. Maal dit tot het een mooi groen geheel is. Bind vervolgens het kooktouw om de ossenhaas heen zodat de ossenhaas zo rond mogelijk wordt. Zo wordt de ossenhaas gelijkmatig gaar. Besprenkel de ossenhaas met peper en zout, smelt roomboter in een pan en bak de ossenhaas twee minuten per kant. Vouw de ossenhaas in aluminiumfolie en laat het rusten. Kook de verse spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking. Wok ondertussen de fijngesneden sjalot en knoflook en voeg daarna de zelfgemaakte spinazie saus toe. Voeg de spaghetti toe aan de saus en meng dit tot een goed geheel. Rooster de pijnboompitten goudbruin in de pan. Snijd de ossenhaas in plakjes. Serveer de groene spaghetti met de ossenhaas bovenop en garneer met pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
Bekijk de video waarin ik dit recept stap voor stap maak op mijn Instagram.