Vleesgerecht

Groene curry met naanbrood

Hoe lekker is de Thaise groene curry? Ik ben gek op grote pannen eten zodat iedereen spontaan kan aanschuiven bij het avondeten. Met deze groene curry zit je sowieso goed!

Benodigdheden

Voor vier personen

  • 2 naanbrooden
  • 400 g kippendij
  • 4 el groene curry (potje)
  • 200 ml kokosmelk
  • baby maïs (potje)
  • half zakje peultjes
  • 1 gele paprika
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • rode peper
  • gember

Zo maak je het

Verwarm het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kippendij in stukken en de gele paprika in reepjes. Snijd de ui, gember, rode peper en knoflook fijn. Maak de peultjes schoon. Fruit vervolgens de ui en knoflook in een grote wokpan en voeg de kip daaraan toe. Breng op smaak met peper en zout. Wok daarna de paprika, peultjes, gember, rode peper en babymais mee. Voeg vervolgens de groene curry en kokosmelk toe. Laat het geheel even sudderen zodat alle smaken samen komen. Serveer met wat naanbrood. 

 

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties