Mijn favoriete verzorgingsproducten

Mijn gezicht verschijnt natuurlijk regelmatig op social media, ik ga naar veel events en ik richt vaak een vlogcamera op m’n snufferd. Dat ik er daarom verzorgd uit wil zien, lijkt me vrij voordehandliggend. Ik laat jullie iedere maand mijn vijf favoriete verzorgingsproducten zien en ik hoop jullie daarmee te helpen in de zoektocht naar een passende huidverzorging. Let wel: iedere huid is anders. Wat voor mij goed werkt, werkt misschien anders bij jou. Dit zijn mijn favorieten van de laatste tijd:

Sunday Riley C.E.O. Glow Vitamin C and Turmeric Face Oil 

Ten eerste vind ik dit flesje echt prachtig. Ik merk dat mijn huid echt weer even oplaadt door deze heerlijke gezichtsolie van Sunday Riley. De olie brengt mijn huid tot rust en zorgt ervoor dat eventuele rode vlekjes minder zichtbaar zijn. Ik breng deze olie aan na mijn gezichtsreiniging voordat ik naar bed ga, zodat het product goed in mijn huid kan trekken. Ik heb nou niet de meest gezonde levensstijl, dus mijn huid kan altijd wat extra vitamine C gebruiken. Deze olie is voor mij dus een absolute topper.

Biodermal Skin Serum Glow Master

Wat ik zo fijn vind aan dit product is dat het je huid laat stralen. De combinatie van vitamine C en hyaluronzuur zorgt ervoor dat mijn gezicht net dat extra sparkletje krijgt. Het serum is vloeibaar en heeft een erg lichte structuur, waardoor mijn huid het product gemakkelijk opneemt. Ik vind dit serum vooral heel fijn om te gebruiken voor een shoot, omdat het mijn gezicht een mooie glow geeft. Daarnaast geldt voor dit serum hetzelfde als voor de olie van Sunday Riley: ik houd nogal van een drankje en eet niet super gezond, dus om dat te compenseren gebruik ik graag producten met dat extra beetje vitamine C.

Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant

Deze exfoliant van Paula’s Choice is echt mijn redder in nood. De BHA helpt tegen puistjes door de ontstekingsremmende werking en werkt bij verstopte poriën. Ik draag regelmatig foundation, dus mijn poriën kunnen wel eens verstopt raken. Ik vind het heel fijn om, nadat ik mijn gezicht heb gereinigd met make-up remover, nog een exfoliant aan te brengen voor dat extra beetje verzorging. Je brengt het product gewoon met een wattenschijfje aan. Tipje: gebruik dit product eerst om de dag en kijk even hoe je huid erop reageert. Als het goed gaat, kan je het gewoon iedere dag gebruiken. Mijn huid reageert heel goed op dit product, maar dat verschilt natuurlijk per persoon.

SKINS X VILHELM Eau de Parfum

Dit is by-far mijn favoriete parfum van dit moment. Ik rook dit geurtje voor het eerst bij Lonneke Nooteboom. Ik vond deze geur echt helemaal het einde, dus ik wilde hem gelijk bestellen. Tot mijn teleurstelling zag ik dat deze samenwerking van Skins Cosmetics en Vilhelm kneiterduur is, dus ik kocht het kleinste flesje. Ik doe daarom erg voorzichtig met deze parfum. Wat een groot voordeel is, is dat de geur mega lang blijft hangen. De geur bestaat uit houttonen, maar ook uit bloemetjes zoals viooltjes en lavendel. Kelvin vindt de geur ook fantastisch. Volgens mij is hij alleen vaak uitverkocht, maar mocht dit pareltje nog ergens beschikbaar zijn, zou ik hem absoluut kopen!

L’oréal Paris Elvive Dream Lengths Droogshampoo 

Deze droogshampoo van L’oréal kreeg ik opgestuurd om te testen. Toen ik hem voor de eerste keer gebruikte, was ik gelijk verkocht. Ten eerste is de geur van de droogshampoo echt fantastisch. Hij laat geen witte waas achter en mijn haar wordt enorm volumineus. Ik gebruik dit product eigenlijk iedere dag. Ik koop deze droogshampoo nu steeds opnieuw, want deze staat ver bovenaan in mijn lijstje van favoriete droogshampoos.

Vorige artikel
Volgende artikel
5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties