Ik presenteer jullie alweer mijn derde kookboek: Tafelen!

Alweer mijn derde kookboek live! Soms moet ik mijzelf even knijpen om te kijken of dit allemaal echt gebeurd. In de afgelopen twee jaar heb ik goed om mij heen kunnen kijken en na kunnen denken over hoe ik mijn derde kookboek graag vorm wil geven. Na veel brainstormen is de uiteindelijke titel gekomen: Tafelen. De gerechten die ik voor jullie heb bedacht gaan van een driegangendiner tot gerechten om een gezellige avond te borrelen met vrienden. Tafelen is ten opzichte van Mijn Tweede Liefde en Simpel & Sexy wat meer een guide, het bevat namelijk veel tips en tricks die het koken voor jou een stuk makkelijker maken.

Thema

Tafelen bestaat uit meerdere hoofdstukken waarin ik jullie mee neem in mijn passie voor eten en mijn liefde om tijd door te brengen met mijn dierbaren. Ik kook graag voor mijn familie en vrienden en kan daarna nog uren gezellig spelletjes spelen en kletsen, ik vond het belangrijk dat dit centraal stond in mijn nieuwe kookboek. Na het uitbrengen van Mijn Tweede Liefde en Simpel en Sexy is mijn liefde voor koken alleen maar groter geworden. Tafelen is veel meer dan alleen een kookboek. Het is dé gids voor het hosten van het perfecte etentje, of dat nu een uitgebreid driegangendiner of een borrel met vrienden is. Als inmiddels bijna ervaren gastvrouw onthul ik in Tafelen bijna 50 recepten, tips en tricks om van elke maaltijd een speciale gelegenheid te maken waarbij alle zintuigen meedoen. Mijn motto? ‘Als ik het kan, kan jij het ook.’

Upgrade

Op mijn eerste twee boeken ben ik al super trots, maar toch was ik van plan er dit keer nog een schepje bovenop te doen. Ik vind het super leuk om te zien dat ook mijn eerste twee boeken nog massaal gebruikt worden! Tafelen is een upgrade ten opzichte van mijn eerste twee boeken Mijn Tweede Liefde en Simpel & Sexy. Ik heb nu twee jaar de tijd gehad om mijn kennis op het gebied van koken uit te breiden en al mijn fantasie in dit boek te stoppen. Wat zo leuk is aan Tafelen is dat het vooral ook veel tips en tricks bevat die je net dat extra zetje in de keuken geven. Dit zorgt voor overzicht en ik vind het heel fijn om met overzicht in de keuken te staan. In deze twee jaar heb ik nog meer liefde ontwikkeld voor het koken en alles wat daarbij komt kijken. Dit heb ik met veel liefde en tijd in het boek laten terugkomen.

 

 

Persoonlijk

Met Tafelen wil ik jullie graag inspireren om met vertrouwen en liefde etentjes te hosten. Een 21 diner kan bijvoorbeeld best wel wat stress opleveren, het is veel geregel, de tafel moet er leuk uitzien, het eten moet goed in de smaak vallen en ook de outfit is niet geheel onbelangrijk. Tijdens dit soort leuke avonden wil ik jullie graag wat stress ontnemen door leuke recepten te bedenken voor jullie en belangrijke tips en tricks. Naast dat koken een essentieel element is in het dagelijkse leven is het nu ook een belangrijke factor geworden in mijn werk. Het liefste sta ik de hele dag in de keuken, dus hoe leuk is het dat ik hiervan ook mijn werk kan maken en mijn ervaringen met jullie kan delen. Ik laat mij graag inspireren door het alledaagse leven. Gewoon lekker om je heen kijken in bijvoorbeeld de supermarkten, restaurants en op Pinterest. Maar ik kijk ook vaak naar de restjes in mijn eigen voorraadkast en vriezer. Zo voorkom je verspilling en kan je juist dingen combineren die normaal gesproken niet vanzelfsprekend zijn om te eten in combinatie, maar uiteindelijk wel super lekker zijn. Door dit allemaal heb ik Tafelen tot mijn derde kookboek gevormd. Dus, ben jij er klaar voor om met de lekkerste recepten, tips en tricks de keuken in te gaan?

Tafelen is live! Het boek kost €26,95 en is hier te bestellen.

Vorige artikel
4.7 6 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties