Ik ben verloofd! 💜

Ik denk niet dat iemand dit nieuws is ontgaan, maar ik ben verloofd! In deze blog vertel ik alles over het mega romantische aanzoek in Toscane.

Hoe het allemaal begon

11 jaar geleden begon onze liefde op de middelbare school. We zaten samen in de feestcommissie van onze school en hebben elkaar zo leren kennen. In die 11 jaar dat we samen zijn, is onwijs veel gebeurd. Kel verhuisde bijvoorbeeld naar Amsterdam en ik bleef in Groningen wonen, waardoor we 4 jaar lang die afstand hebben overbrugt en ik heb ook nog een half jaar op Aruba gewoond. Naast mooie avonturen, ups en downs hebben we ook onze persoonlijke ontwikkeling meegemaakt aan elkaars zijde. Je verandert echt als persoon van je 15de tot 26ste. Je wordt volwassen. En daarbovenop zijn onze levens ook behoorlijk veranderd. Ik vind het vooral heel mooi en bijzonder dat we na 11 jaar nog altijd samen zijn. Onze relatie is niet perfect, en zal niet voor iedereen op deze manier werken, maar voor ons werkt het wel. En goed ook 💜.

Vakantie naar Toscane

De vakantie naar Toscane vond ik in het begin heel spannend en beladen. Na alles omtrent mijn gezondheid was dit weer de eerste keer dat ik naar het buitenland ging. We zaten in de Chianti-streek wat echt de mooiste streek ooit is (aanrader!). Het was sowieso fijn om weer even echt samen te zijn, wat de vakantie ook weer romantisch maakte. De meest gestelde vraag is of ik het aanzoek zag aankomen, en als ik nu zo naar de setting terug kijk snap ik die vraag goed. Maar heel eerlijk? Ik zag het niet perse aankomen, omdat ik op dat moment ook heel veel andere dingen aan me hoofd had. Het is ook gewoon zo vanzelfsprekend dat we samen zijn. Maar vorig jaar, toen we 10 jaar samen waren, had ik een aanzoek misschien iets meer verwacht. Daarna heb ik het zelf ook meer losgelaten. Het blijkt nu achteraf dat mijn vriendinnen Kel op Lowlands en voor de vakantie echt hebben gestalkt met de vraag of er aanzoek zou komen. 

De avond van de verloving

Kel en ik vinden het altijd leuk om één avond op vakantie in een chique of michelin restaurant te eten. Deze keer had ik zelf alles uitgezocht en gereserveerd. Toen we aankwamen was er een heel speciaal tafeltje waar we aan moesten zitten (anders dan ik had verwacht). Maar omdat Kel sowieso wel romantisch is, heb ik er niet meer over nagedacht. Op een gegeven moment ging Kel naar de wc en toen schoot het wel even door m’n hoofd of hij een aanzoek zal doen. Maar die gedachte drukte ik ook weer weg, want hoe lullig is het als het dan niet zo is. Toen hij even later terug kwam, kregen we bubbels. We zaten dus buiten aan een tafeltje naar prachtig uitzicht, wat echt een schilderij was, te kijken met zonsondergang. Ik vond het zelf wel een goed fotomomentje. De serveerster die lang liep (zij krijgt echt 10 punten voor haar acteerwerk) vroeg of zij anders even een foto zou maken van ons met de mooie achtergrond. Nou ik helemaal blij, want ja goed idee natuurlijk. Ik stond daar een beetje poseren voor de foto en Kel begint ineens te shaken. Dus ik draai me naar hem om en ik word ineens ten huwelijk gevraagd. Echt helemaal leuk en zo mega lief! En natuurlijk zijn daar beelden van! Voor de geïnteresseerden: kijk vooral naar mijn vlog waarin ik heel wat vragen beantwoord, maar ook de beelden laat zien. Je snapt wel ik op een roze wolk zit én dat mijn Pinterest borden nu vol inspiratie staan voor de bruiloft. 

Vorige artikel
Volgende artikel
5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties