Mijn documentaire in première!

Op woensdag 28 september is mijn documentaire 'Wazig - Leven met ADOA' in première gegaan! Zo bijzonder om dit project eindelijk met jullie te delen.

Documentaire Wazig – Leven met ADOA

De afgelopen tijd heb ik heel wat gedeeld over de documentaire waar ik druk mee bezig was. Op mijn Instagram deelde ik al een korte trailer en wat foto’s en ook hier op mijn blog kwam het onderwerp aan bod. Maar deze week was het eindelijk zover en kon ik mijn documentaire met iedereen delen! Mocht je de docu nog niet gezien hebben, kan je deze vinden op mijn YouTube kanaal:

Première

Op woensdag 28 september ging mijn documentaire ook echt in première. En wát een avond was dat! Ik kon mijn passie project eindelijk delen met iedereen die ik lief heb. De docu werd getoond op filmdoek wat het ineens heel echt maakte. Naast goed gezelschap, hapjes en drankjes en muziek was MuZIEum ook aanwezig. Met speciale brillen konden de gasten zelf ook ervaren hoe het is om slechtziend te zijn. Er werd gehuild, gelachen, maar bovenal werd het leven gevierd!

Dankbaar

De documentaire is nog beter ontvangen dan ik had durven dromen. Jullie reacties doen me zo ongelooflijk goed. Alleen al om het feit dat jullie de tijd hebben genomen om naar het verhaal te luisteren. Mijn doel, als ambassadrice van de Cure ADOA Foundation, was onder andere om meer bekendheid en aandacht voor ADOA te creëren. En ik geloof dat dat al gelukt is. Naast de docu ben ik het afgelopen jaar ook bezig geweest met het verkopen van mijn kleding voor de foundation. Er is namelijk ieder jaar €100.000 nodig om het onderzoek naar ADOA voort te kunnen zetten. Inmiddels heeft de Cure ADOA Foundation al €75.000 opgehaald. Door mijn kledingverkoop heb ik tijdens de première een cheque van €7354,- kunnen overhandigen als zetje in de goede richting. Mocht je financieel ook een steentje kunnen en willen bijdragen kan dat hier.

Naast dat ik dankbaar ben voor alle hartverwarmende reacties en de openheid van alle lieve mensen in de documentaire, ben ik dat ook voor Laurens. Hij heeft mijn visie zo goed kunnen vertalen naar beeld met een prachtige documentaire als resultaat.

Vorige artikel
Volgende artikel
5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties