Favoriete kledingitems van dit moment

Op mijn Instagram deel ik weleens outfits waarvan niet altijd alles meer te koop is. In deze blog vind je mijn favoriete kledingitems die wel nu in de winkel liggen! Alle items hebben natuurlijk een linkje zodat je ze meteen kunt shoppen. Hopelijk haal je hier wat inspiratie uit! X Nien

Jumpsuit Josh V

Deze prachtige jumpsuit van Josh V is niet de goedkoopste, maar wel echt een investeringsitem. Het design is namelijk tijdloos en je kan het naar heel veel gelegenheden aantrekken. Ik draag het bijvoorbeeld naar een feestje met een mooi paar hakken eronder of gewoon casual naar werk met mijn favoriete sneakers. Nog een voordeel aan een jumpsuit (en vooral deze): je outfit is meteen af!

Long sleeve top Edited

Op zoek naar de perfecte herfst top? Ga voor deze long sleeve top van Edited! Ik draag deze top op dagen dat het frisser is, maar nog niet heel koud. De top is leuk te combineren met een jeans, maar op koudere dagen ook met een blazer erover. De oversized fit hiervan vind ik top!

Favoriete jeans

Als je een broek in een tweede kleur haalt, weet je dat het écht je favoriete broek is. Deze hoge, wijde jeans van de H&M is die van mij! Ik heb de broek inmiddels in het wit en in het blauw. En het leuke is dat de blauwe jeans nu ook nog eens in de sale is!

Jurk met col

In deze jurk van de H&M wil je echt wonen. Ik heb heel veel van dit soort heerlijke jurken in mijn kast hangen, maar je kan er niet genoeg van hebben. De jurk is super zacht en heeft een heerlijke col voor de koudere dagen. Ik vind het heerlijk om er thuis in rond te lopen (of eigenlijk in te bankhangen), maar ik draag het ook graag met hoge laarzen naar buiten. Ik durf te wedden dat jij deze jurk straks ook niet meer uit wilt trekken!

Jas van Mango

Deze oversized wollen jas hangt niet in mijn eigen kast, maar staat wel op mijn wishlist! Ik ben sowieso groot fan van de jassen van de Mango, maar bij deze jas vooral van de kleur. Als je nog op zoek bent naar een nieuwe jas: dit is er eentje waar je jaren plezier van hebt en die je over zo’n beetje elke outfit aan kan trekken!

Gestreept shirt Edited

Een gestreept shirt hebben veel mensen wel in de kast liggen. Ik heb deze van Edited en ben er heel blij mee! Het bloemetje maakt het shirt namelijk net even anders en ook meteen gezellig! Ideaal om de grijze herfstdagen wat mee op te fleuren.

Vorige artikel
Volgende artikel
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties